Videon lisääminen

Tässä oppaassa käymme lyhyesti läpi kuinka voit lisätä videoita oppitunnille. Sinulla on useampi vaihtoehto käytettävissäsi riippuen siitä missä sinun videot ovat tällä hetkellä. Kaikissa tapauksissa, aloita seuraavasti: Huomaathan, että Vimeon tiedostojen latausraja on 20 Gt per viikko, joka on kaikkien Verkkovalmentajien yhteiskäytössä. Käytännössä raja ylittyy vain jos videoiden alkuperäinen koko on valtavan suuri. Videoiden suositeltava…

Kurssifoorumi

Jokaiselle verkkokurssille on mahdollista lisätä keskustelufoorumi. Foorumia ei perusteta automaattisesti – jos haluat, että kurssillasi on keskustelufoorumi niin ota yhteyttä ja kerro mille kurssille haluat foorumin. Pääsyoikeus foorumille Kurssifoorumit on suojattu siten, että vain kursseillesi ilmoittautuneet käyttäjät voivat tarkastella sisältöä ja lähettää uusia ketjuja ja aiheita. Automaattinen pääsy foorumille Heti kun joku ostaa (tai rekisteröityy)…

ePassi

Kuinka otat ePassin käyttöön verkkokaupassasi Tässä oppaassa käsittelemme kuinka otat ePassin käyttöön ja sitä, millaisia ​​tietoja pitäisi syöttää. Voitko tarjota ePassia maksutapana, riippuu valitsemastasi jäsenyydestä. Jos yritykselläsi ei ole vielä ePassi-sopimusta, tilaa ePassi ensin. Pyydä/ota talteen ePassilta saamasi Toimipaikan ID/tunnus (numeromuotoinen tunnus) ja MAC-avain (numeroista ja kirjaimista koostuva avain) Huom. tutustu ePassin omaan ohjeistukseen mitä kaikkea ePassilla voi maksaa. Älä…

Tuotteet

Kuinka saada eniten irti tuotelistauksesta Tässä oppaassa käsittelemme tuoteluettelon suosituimpia komponentteja ja sitä, millaisia ​​tietoja pitäisi syöttää. Muista, että yrität myydä tuotettasi potentiaalisille asiakkaille, jotka eivät ehkä tiedä mitä he aluksi etsivät! Jotkut tuotteet voivat poiketa toisistaan, joten ota nämä hyödyllisinä vihjeinä. Jos myyt digitaalisia tuotteita kuten palveluita, valitse Perustuote ja Palvelu(tuote). Jos myyt digitaalisia,…

Kuvat

Kurssin etusivu Kurssin etusivulle voit asettaa artikkelikuvan. Aseta kurssin etusivun artikkelikuva siirtymällä kohtaan Kurssialusta > Kurssit Napsauta kohtaa ‘Muokkaa’ kurssin kohdalla ja vieritä alaspäin. Löydät artikkelikuvan asetukset sivun oikeasta reunasta. Artikkelikuvan suositeltu kuvasuhde on 4: 3 Katso mallia alla olevasta kuvakaappauksesta. Huom. Artikkelikuvan voit asettaa myös Oppitunneille, Aiheisiin ja Tietovisaan.

Kommentit

Kommentit antavat opiskelijoillesi mahdollisuuden kommunikoida sinun ja muiden lukijoiden kanssa. He voivat lisätä kommentteja Oppitunnille, kysyä kysymyksiä ja antaa palautetta. Kommentit näkyvät heti Oppitunnin sisällön jälkeen, samoin kuin kommentaattorin nimi, päiväys ja aika, jolloin kommentti jätettiin. Vilkas kommentti-alue voi olla loistava tapa sinulle ja opiskelijoillesi rakentaa yhteisö kurssisi ympärille. Opiskelijat voivat antaa palautetta, kysyä kysymyksiä,…

Videon eteneminen

Videon eteneminen on tapa, jolla käyttäjiä vaaditaan katsomaan koko video ennen kuin he voivat merkitä sisällön täydelliseksi. Sitä voidaan käyttää sekä oppitunteihin että aiheisiin ja se toimii samalla tavalla molemmille. Oletusarvoisesti video näkyy sivusi sisällön yläpuolella, mutta voit sijoittaa sen sivulle manuaalisesti käyttämällä [ld_video] -lyhytkoodia.  Tämä opas opastaa sinua videon etenemisasetuksissa ja selittää sen toiminnan….

Näyteoppitunti

Näyteoppituntien avulla ihmiset voivat katsoa osaa kurssin sisällöstä ilmoittautumatta kurssille. Kun käyttäjä napsauttaa näyteoppituntia, hän voi tarkastella sisältöä kirjautumatta sisään tai ilmoittautumatta kurssille. Kurssillasi voi olla rajaton määrä näyteoppitunteja. Sinulla voi olla näyteoppitunteja sekä ilmaisista että maksullisista kursseista. Huom.Katso oppitunti-dokumentaatiosta täydelliset tiedot oppituntien luomisesta ja selitys kaikista oppituntiasetuksista. Näyteoppitunnin asetukset Oppitunnin nimeäminen näyteopetukseksi vaatii vain…

Kurssisivu

Kurssisivu on kurssin etusivu, johon voit lisätä kurssin otsikon, kuvauksen ja kuvan kurssistasi. Ihmiset näkevät tämän kurssisivun ennen ilmoittautumistaan (tai ostoa) kurssille. Verkkovalmentajat.fi lisää kurssin sisältötaulun automaattisesti kurssin kuvauksen viereen luettelolla kurssiin liittyvistä oppitunneista, aiheista ja tietovisoista. Kurssisivun sisältö on omia mukautettuja tietojasi, jotka näkyvät heti sivun lataamisen jälkeen kurssin etusivulla. Miten voi lisätä kurssisivun…

Aloita myynti

Viimeistään tässä vaiheessa sinulla on oltava hyväksytty maksunvälityssopimus Paytrailin kanssa. Kurssia / tuotetta ei voi ostaa ennenkuin Paytrail-tilisi on aktivoitu. Tilin aktivoinnin esteenä on yleensä puutteelliset tiedot, joihin Paytrail haluaa täydennystä. Ole hyvä ja täydennä kaikki tiedot, joita Paytrail sinulta pyytää ennenkuin laitat ensimmäisen tuotteesi myyntiin.   Ostamasi paketin (Starter, Basic tai Pro) kurssirajoitus koskee yhtäaikaa…

Kurssin käyttöasetukset

Kurssin käyttöasetusten avulla voit määrittää joukon kriteerejä, joilla käyttäjä pääsee kurssillesi. Käymme läpi vaihtoehdot, jotka sisältävät kertaluonteisen maksun, toistuvat maksut, ilmaisen käytön, edellytykset ym. Kurssin käyttöasetusten löytäminen Siirry kohtaan “Kurssialusta” > “Kurssit” Napsauta kurssia, jota haluat muokata Napsauta “Asetukset”-välilehteä sivun yläreunassa Etsi osio, jonka otsikko on ”Kurssin käyttöasetukset” Käyttötila Käyttötila määrittää tavan, jolla käyttäjä voi…

Todistuksen lyhytkoodit

Voit käyttää lyhytkoodeja todistusten näytön mukauttamiseen. Todistuksen lyhytkoodien avulla voit näyttää dynaamisia tietoja käyttäjästä, kurssista tai tietovisasta, jolle todistus myönnetään. Voit lisätä käyttäjän nimen, kurssin otsikon, valmistumispäivän, tietovisan arvosanan ja paljon muuta. Pääasiallisia lyhytkoodeja on 3 ja jokaisella lyhytkoodilla on kourallinen parametreja erilaisten tietojen tuottamiseksi.  näyttää käyttäjän tiedot  näyttää kurssitiedot (toimii vain kurssille määritettyjen todistusten…

Kurssin eteneminen

Kurssin eteneminen tarkoittaa sitä, miten käyttäjä voi selata kurssiasi. Selitämme alla kaksi päävaihtoehtoa. Kurssin etenemisasetusten löytäminen Siirry kohtaan “Kurssialusta” > “Kurssit” Napsauta kurssia, jota haluat muokata Napsauta “Asetukset”-välilehteä sivun yläreunassa Etsi osio, jonka otsikko on ”Kurssin navigointiasetukset” Lineaarinen vs. vapaa muoto Kurssin luojana on voit itse valita, miten annat käyttäjiesi edetä kurssilla. On kaksi vaihtoehtoa:…

Todistuksen luominen

Todistuksen luominen on ensimmäinen askel todistusprosessissa. Luotuasi todistuksen, voit osoittaa sen kurssille tai tietovisaan. Artikkeli opastaa sinua todistuksen luomisprosessin läpi. Lisää uusi todistus Siirry kohtaan “Kurssialusta” > “Todistukset” Napsauta “Lisää uusi” -painiketta Sinut ohjataan uudelle näytölle, jossa voit aloittaa todistuksen luomisen. Tässä on yleiskatsaus jokaisesta tietotyypistä, jotka voidaan lisätä todistukseesi. Otsikko Todistuksen otsikko on tarkoitettu…

Tietovisan sähköposti-ilmoitukset

Tietovisojen avulla sekä käyttäjät että Verkkovalmentajat voivat vastaanottaa sähköposti-ilmoituksia, kun tietovisa on valmis. Tässä artikkelissa selitetään, miten tietovisa määritetään, ja käytettävissä olevat vaihtoehdot. Ota tietokilpailuilmoitukset käyttöön Yllä olevien globaalien asetusten lisäksi sinun on sallittava ilmoitusten lähettäminen. Tämä tehdään tietokilpailukohtaisesti. Sitä ei voida asettaa globaalisti kaikille tietokilpailuille. Siirry kohtaan Kurssialusta> Tietovisa Napsauta tietovisaa, johon haluat ottaa…

Tietovisan tulostaulu

Tietovisan tulostaulu tarjoaa tavan näyttää käyttäjän tulokset kaikille, jotka osallistuvat tietovisaan. Käyttäjät näkevät, miten he sijoittuvat toisiinsa nähden ja ihannetapauksessa he haluavat menestyä tietovisassa paremmin ja nähdä nimensä korkealla tulostaulussa. Ota tulostaulu käyttöön Tietovisan tulostaulut otetaan käyttöön tietovisakohtaisesti. Siirry kohtaan”Kurssialusta” > “Tietovisat” Napsauta haluamaasi tietovisaa ottaaksesi käyttöön tulostaulun Napsauta “Asetukset”-välilehteä Vieritä alas kohtaan “Hallinnolliset ja…

Tietovisatulosten näyttö

Käyttäjät laskeutuvat tietovisan tulossivulle heti vastauksensa jälkeen. Tällä sivulla on muutamia elementtejä, joiden näyttämistä voit hallita. Vertaa käyttäjän pisteitä tietovisan tulosten keskiarvoon Merkitse oikeat ja väärät vastaukset Näytä mukautetut palauteviestit Näytä kokonaispistemäärä, pistemäärä luokittain, kuinka monta vastausta / kaikki vastaukset on oikein, käytetty aika jne. Asetusten käyttö Siirry kohtaan “Kurssialusta” > “Tietovisat” Napsauta tietokilpailua, jota…

Tietovisan näyttö- ja sisältöasetukset

Verkkovalmentajien tietovisoihin liittyy lukuisia näyttövaihtoehtoja. Voit lisätä materiaaleja, näyttää/piilottaa useita erilaisia elementtejä, käynnistää tietovisoja, näyttää numeroinnin, satunnaistaa vastaukset ja paljon muuta. Asetusten käyttäminen Siirry kohtaan “Kurssialusta” > Tietovisat Napsauta tietokilpailua, jota haluat muokata Napsauta “Asetukset”-välilehteä Etsi kohta “Näyttö- ja sisältöasetukset” Huom.Tietovisan näyttö- ja sisältöasetukset asetetaan tietovisakohtaisesti. Niitä ei voida asettaa globaalisti. Tässä on esimerkki useimmista…

Tietovisojen käyttö ja eteneminen

Tässä artikkelissa käsitellään erilaisia ​​tapoja estää käyttäjän pääsy tietovisaan. Tietovisat vaikuttavat kurssin etenemiseen. Voit myös myöntää todistuksia, käyttää aikarajoja, asettaa läpäisypisteitä, rajoittaa tietokilpailun uusintoja ja paljon muuta. Huom.Tietovisojen käyttö- ja etenemisasetukset asetetaan tietovisakohtaisesti. Niitä ei voida asettaa globaalisti. Sisällysluettelo  Tietovisan käyttöasetukset Kurssin etenemisen lisäksi on olemassa kaksi päätapaa, joilla voit rajoittaa pääsyä tietovisaan. Siirry kohtaan…

Hallitse ja arvostele esseitä

Tämä artikkeli näyttää sinulle, miten hallita, arvostella, ladata ja kommentoida lähetettyjä esseitä. Lisätietoja esseiden asettamisesta tietovisaan, lue artikkeli esseekysymyksistä. Lähetettyjen esseiden sijainti Siirry kohtaan “Kurssialusta” > “Yleiskatsaus” Vieritä alas kohtaan “Lähetetyt esseet” Tällä sivulla on luettelo kaikista käyttäjien lähettämistä esseistä kaikkiin tietovisoihin. Arvostelu ja pisteiden antaminen Luettelonäkymässä Lähetettyjen esseiden luettelonäkymässä napsauta esseetä jota haluat arvostella…